Egy újabb variáció, hogy elkészítsük a halat, hogy ne legyen unalmas és mégis eleget együnk belőle.
Hozzávalók:
50 dkg halfilé (ma hekkből csináltam)
1 tojás
1 tk petrezselyemzöld
zsemlemozsa
só, bors, halfűszer keverék
1. A kiolvasztott halat befűszerezem a halfűszerrel, annyira, mintha rántanám, majd a mikróban 5 percre beteszem teljes fokozaton, hogy ne legyen nyers.
2. A mikrózott halat összetöröm villával, majd hozzáadom a tojást, egy csipet sót, 1 teáskanál petrezselyemzöldet, egy csipet borsot és annyi zsemlemorzsát, amennyitől jól formázható lesz. Ez függ a hal állagától, minőségétől is.
3. Forró olajban a kis fasírtokká formázott halakat megsütöm.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése